Γεια και χαρά σου λεβεντιά

Αγαπητοί συνέλληνες από σήμερα ημέρα απεργίας πρέπει να κλάψουμε για τον Έλληνα και όχι για την λεβεντιά του.
Αγαπητέ μου φίλε που αγαπάς την Ελλάδα και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου τη φυγή, ετοιμάσου να πεθάνεις χωρίς σκέψη.
Άκουσα πως ο νέος που θα μπαίνει στα σώματα ασφαλείας, θα μπαίνει με 400 ευρώ το μήνα.
Βέβαια αυτό θα έχει όλες τις συνέπειες που έχει η απόλυτη φτώχεια. Πως θα πληρώσει νοίκι έστω ενός δωματείου; Πως θα φάει, και πως θα είναι πάντα περιποιημένος. Στολή καθαρή σιδερωμένη κλπ.
Θα είναι σε θέση να έχει και δυο δουλειές και μάλιστα βρωμοδουλειές. Αυτό γίνεται και τώρα και πριν. Τώρα όμως θα είναι καθεστώς.
Στο νου μου ήρθε η ανακοίνωση των ΜΚΟ οι οποίες τρέχουν να βγάλουν χρήματα για τους λαθρομετανάστες. Σπίτια έστω και προκατασκευασμένα. Και στα κρυφά διαμερίσματα! ά! χα! χα! και παράνομό εμπόριο που δεν θα τολμά να τους πειράξει κανείς…. Τζάμπα, φως νερό τηλέφωνο ψυγεία πλυντήρια, κλπ και 400 τετρακόσια ευρώ για τα εξοδά τους τσιγάρα μπύρες κλπ κλπ κλπ….
Και μη μου πείτε ότι τα δίνει η Ε.Ε. Η Ε.Ε δίνει αλλά μέσα εκεί δίνουμε κι εμείς ένα μεγάλο ποσό περίπου ίσο με 2.000.000.000 ευρώ το χρόνο, όπως μας είπε ο Υπουργός Εξωτερικών, κύριο Κοτζιάς.
Γιατί να πάει ο αστυνομικός των 400 ευρώ να σκοτωθεί για ένα κομμάτι ξερό ψωμί. Γνωρίζει πως αν σκοτωθεί, η γυναίκα του και τα παιδιά του δεν θα έχουν σύνταξη….
Επίσης λύσσαξαν να αλλάξουν,,,τα της παιδείας.Απλά πράγματα, να αξιολογούνται από επιτροπή ανεξάρτητη που δεν θα έχει σχέση με το σχολείο…
Εδώ τα σχολεία δεν έχουν ούτε τα απλά βοηθήματα εποπτικά μέσα βιβλία κύρους μας ζητούν ,,,,
Η γενική κατάσταση της χώρας άλλαξε στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ πολύ πάρα πολύ.
Όλα προσαρμόζονται στα μέτρα του Αλέξη και της παρέας του. Γυμνάσιο χωρίς γνώσεις πανεπιστήμιο κάθε σχολή διπλάσιο χρόνο φοίτησης κι αυτό γιατί έτσι έκανε ο Αλέξης και η παρέα του.Στα δέκα χρόνια πήραν πτυχίο, και με σπρώξιμο κέρδισαν κι αυτό το πτυχίο της χάριτος…
Τώρα ως γριά ή βάβω σκέφτηκα και τον εαυτό μου.
Αυτοί οι νέοι που θα παίρνουν 400 ευρώ όσο θα παίρνουν οι λαθρομετανάστες και που θα τους κυνηγάει η εφορία για το σπίτι που του άφησε ο πατέρας του και αφού δεν θα έχει να πληρώνει θα του παίρνουν το σπίτι αλλά δεν θα του δίνουν προκατασκευασμένο.
Γεια και χαρά σου λεβεντιά των Ελλήνων. Σκάσε και σκάψε.

Comments are closed.