ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είπα να δω καλά τα γεγονότα και μετά να μπω στον πειρασμό να σας γράψω.
Αγαπητοί μου φίλοι τούτοι που μας κυβερνούν το μόνο που τους νοιάζει είναι η μάσα και΄΄ φούρνος να μην καπνίσει.΄΄
Πήγε ο Πρωθυπουργός μας με όλη την κομπανία του και ευτυχώς ήταν πιο μαζεμένος. Στάθηκε καλύτερα. Μα αφού δεν κατέχει τη γλώσσα,, οι αμερικανοί και όσοι την ήξεραν ξεράθηκαν από το γέλιο καθώς τον άκουγαν.
Πάει αυτό,, πάμε τώρα στα σοβαρά.

Στην Αμερική ο Πρωθυπουργός μας,, έδωσε εκτός από τη Σούδα παράταση παραμινής,,και άλλη βάση. Τι ζήτησε για τούτο και τι πήρε; Δεν ζήτησε τίποτε και πήρε το ντρίγκιρ που λένε στα χωριά μας.Μπορούσε να πάρει χρήμα και αεροπλάνα.

Ζήτησε επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος να πάρει έργα η βιομηχανία όπλων της Αμερικής 2.400.000.000 δολάρια για αναβάθμιση αεροπλάνων πολεμικών. Αυτά τα σαράβαλα θα βάλουμε απέναντι σε κάποια που παίρνει η Τουρκία που ούτε φαίνονται ούτε μπορούν τα αναβαθμισμένα τα δικά μας να τα παλαίψουν.Θα τα ρίχνουν οι τούρκοι όπως ο κυνηγός τα πουλιά…
Υπογράψαμε και κλείσαμε και αυτή τη συμφωνία. Αντί τώρα που η Τουρκία δεν τους δίνει την βάση, και οι αμερικανοί τη χρειάζονται εμείς αντί να τους πούμε τη βάση θέλετε, προστασία από την πλευρά της Τουρκίας.Τόσα αεροπλάνα κλπ κλπ κλπ

Τι πήραμε.
Υποσχέσεις για επενδύσεις,,,, ποιες και με ποιες διαδικασίες θα έρθουν; Με 0% φόρο με 0% ΦΠΑ όπως το αεροδρόμειο; Αν είναι τέτοιες δεν τις θέλουμε. Να μας λείπουν.
Αλλα πως θα έρθουν επενδύσεις, με τόση γραφειοκρατία, και με τραπεζικό αποκλεισμό;;; Αφού με κάπιταλ κοντρόλ δεν υπάρχει πρόπος για χρήμα.

Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε.
Τα χρήματα που πληρώνουμε για φόρους ΦΠΑ και ΕΜΦΙΑ πηγαίνουν σε μια ανεξάρτητη αρχή και από κει τρέχουν τα χρήματα για τους δανειστές.

Comments are closed.