ΕΙΡΗΝΗ

Ο κόσμος καίγεται. Η περιοχή μας είναι γεμάτη εστίες πολέμου. Συρία, Λιβύη, Ιράκ, παντού φωτιές παντού βροντές όπλων, παντού φωτιά και σίδερο,παντού θάνατος.
Ένας θάνατος στο όνομα της Ειρήνης και της Δημοκρατίας. Στο όνομα της ΕΙΡΗΝΗΣ.
Ας κάνουμε ένα σωματείο λοιπόν για την εξάπλωση της ΕΙΡΗΝΗΣ σε όλον τον κόσμο. Αλήθεια τί αξία θα είχε; Βέβαια δεν γνωρίζω πως μπορούν αυτές οι οργανώσεις να συμβάλουν στην Ειρήνη. Με τραγούδια; Με ποιήματα; Με λόγους;Απλά με τίποτε. Μάλλον είναι η στάχτη στα μάτια κάποιων που νομίζουν πως μπορούν κάτι να κάνουν. Ίσως ρωμαντικών, ίσως αργυρώνητων… Αυτό που υπήρχε και θυμάμαι πολύ καλά, ήταν τα κινήματα Ειρήνης παλιά, τότε με τα παιδιά των λουλουδιών. Καλά περνούσαν, καλά τραγουδούσαν, ζούσαν σε σπηλιές, κάνανε ότι τους καπνίσει, κλπ κλπ, μα ο κόσμος και τότε ήταν μέσα στις φλόγες πολέμων. Αλήθεια γιατί ο κόσμος της Δημοκρατίας και της ”ειρήνης” βομβάρδισε τη Σερβία και έσυρε την Ευρώπη σε παιχνίδια διαφθοράς; Αλήθεια γιατί μετά θάνατον αθωώθηκε ο Μιλόσεβιτς…
Αλήθεια πιστεύετε πως αυτοί που ζουν πουλώντας όπλα και που απο΄κει πηγάζουν τα περισσότερα κινήματα ειρήνης θα πάψει να πουλάει πολεμικές μηχανές; Μήπως τα κινήματα ειρήνης είναι μια ακόμα μπίζνα;;;
Μα είναι μόνο η Αμερική, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ρωσία που ζουν από αυτές τις βοιομηχανίες;
ΟΧΙ. Ο πόλεμος είναι μεγάλη μπίζνα. Καταστρέφουμε μια χώρα. Βάζουμε το μανδύα του καλού και την ξαναχτίζουμε.
Μόνο; ΟΧΙ. Της πασάρουμε και τα μεταλλαγμένα σε σπόρους φυτεμένους στα χαρτόκουτα. Πετάς το κατεστραμμένο χαρτόκουτο και να το μεταλλαγμένο. Και χαίρεται ο φτωχός που απόχτησε τέτοιο φυτό μοναδικό.
Ακόμη τα νοσοκομεία χρειάζονται μοσχεύματα για πλούσιους του κόσμου και για πειράματα. Αλήθεια ποια τιμωρία έβαλαν στο Κόσσοβο και στην Τουρκία που γνωρίζουν ο ΟΗΕ η Ε.Ε κλπ πως έγιναν σε χιλιάδες αιχμαλώτους αφαίρεση οργάνων και πετάχτηκαν σαν σκυλιά, σε ομαδικούς τάφους; Πετάχτηκαν κατακρεουργημένα, χιλιάδες παιδιά χιλιάδες νέοι.
Αλήθεια η Τουρκία μπήκε στην Κύπρο, έσφαξε, κατέστρεψε, άρπαξε.
Τι έκανε ο ΟΗΕ ψηφίσματα έβγαλε πολλά. Που τα έγραψε η Τουρκία; Εκεί που ξέρετε.
Μπήκε πριν λίγους μήνες στη Συρία. Με θράσσος είπε πως μπήκε να διώξει τον Άσσαντ. Τι έκαναν ο ΟΗΕ τι έκανε η Ε.Ε το ΝΑΤΟ κλπ παρατρεχάμενοι; Τίποτε. Τίποτε.
Και η Ρωσία; Ε’ αυτή για λίγο μάλωσε τον Σουλτάνο. Όχι δεν χόρεψε οριεντάλ ο Πούτιν.
Που είσαι συ που γράφεις για να φέρεις την ΕΙΡΗΝΗ. Δεν έμαθες πως η Ειρήνη θέλει κότσια και δύναμη! Κρίμα στο μελάνι σου.
Λοιπόν. Για να μην υπάρχει πόλεμος πρέπει τα κράτη να είναι δυνατά. Ο Μεταξάς δεν θα έλεγε το ΟΧΙ αν δεν είχε ετοιμάσει τη χώρα για πόλεμο.
Αλήθεια πιστεύτετε πως οπαδός της Ειρήνης, θα βραβεύονταν από τον Σιμόν Πέρες. Ναι μέλος οργάνωσης ειρήνης βραβεύτικε από τον πρόεδρο του Ισδραήλ.Με πόση περηφάνια κάποιοι μας μιλούν για την” Ειρήνη” που δεν την πιστεύουν, μα την καπηλεύονται.
Γράφουν πολλοί για να συγκινήσουν τον κόσμο για τα παιδιά. Μα ποιος δεν αγαπάει τα παιδιά;
Τα παιδιά είναι το μέλλον της γης.
Για να δούμε πως τα μεταχειρίζεται η πολιτισμένη ειρηνική ανθρωπότης; Τα μεταχειρίζεται σαν σκλάβους σε υπόγεια μπουντρούμια, που εργάζονται χωρίς σταματημό για ένα κομμάτι ψωμί για ένα κανάτι νερό.
Εργάζονται εντατικά για μας τους πολιτισμένους. Ο κόπος τους,, απλά ένα κομμάτι ψωμί.
Αυτό δεν κάνουν και στη χώρα μας;Έχετε απορία πως ξεκινούν τους πολέμους;
Εγώ δεν έχω καμιά. Τα γηρατειά έρχονται και σε γεμίζουν με μια άχρηστη γνώση που κανείς δεν θα της δώσει σημασία όσο κι αν φωνάξεις,η φωνή σου θα πνιγεί πριν βγει από το στόμα σου..
Υποχρέωσαν τη χώρα σε δις, πολλά δις ευρώ. Αυτά για να αγοράσουμε, τα όπλα τους.
Σήμερα μας λένε πως δεν φτάνουν.
Γιατί;
Βγήκε κι ο Λεβέντης να πει. Θα αγόραζα όπλα σήμερα, έστω κι αν έκοβα 200 ευρώ από τις συντάξεις.
Άντε λεβένταγα μου,αλήθεια πως θα το έκανες; Ξέρεις πότε θα έπαιρνες τα όπλα; Μετά το θάνατό σου.
Που πήγαν τα δις; Βέβαια πήγα στα ατιμώρητα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που σήμερα πολλά μας κυβερνούν γιατί είναι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν αγαπάμε την Ειρήνη ας αγαπήσουμε την πατρίδα μας και τα σύμβολά της.
Αν δεν μπορούμε ας παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας κι ας φύγουμε όλοι για μακρυά.
Ειρήνη χιλιοστεφανωμένη, χιλιοτραγουδισμένη, δεν κερδίζεσαι με λόγια παχιά και με πολλές γιορτές.
Κερδίζεσαι με την προετοιμασία. Και δεν λέω προετοιμασία τη ρεμούλα και το γέμισμα στα μπουγκιά κάποιων παράσιτων της Ελληνικής Πατρίδας. Λέω την προετοιμασία, του λαού και του στρατού.
Αν θέλεις την Ειρήνη να είσαι έτοιμος για τον πόλεμο έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Αυτοί τα είπαν όλα από τότε και φύτεψαν τις ρίζες της Ειρήνης. Δεν φύτρωσε. Δύσκολα θα φυτρώσει μα όχι με γιορτές. Όταν δίπλα σου ο Ερντογάν είναι έτοιμος να σε κατασπαράξει εσύ θα κάτσεις να του πεις σφάξε με αγά μου να αγιάσω;
Εσύ που καις σήμερα την Σημαία της πατρίδας σου. Εσύ που βρίζεις τα όσια και τα ιερά, θα είσαι το πρώτο θύμα, εκτός αν σκύψεις στα τέσσερα και γίνεις γουσουφάκι.
Ποιος τολμάει να πειράξει τι Ισδραήλ με τη φοβερή συνοχή, τον πατριωτισμό, και την πολεμική μηχανή; Κανένας.
Πάρτε μαθήματα.
Αλεξάνδρα Παυλίδου Θωμά
Οι λαθρομετανάστες είναι μια μπόμπα στα θεμέλια της πατρίδας μας.
Λεβένταγα από κει να πάρεις τα λεφτά.Και πρόσεχε Λεβένταγα μπόμπες είναι στον τόπο μας.

Comments are closed.