Κόσμος περίκλειστος

Σήμερα ο κόσμος μας είναι περίκλειστός από τη λεγόμενη μαύρη, άσπρη, κόκκινη, κίτρινη και δεν γνωρίζω ποιου άλλου χρώματος προπαγάνδα.
Παίρνεις την εφημερίδα σου και λες θα διαβάσω ειδήσεις.
Διαβάζεις πολλές διαφημίσεις, για το Α΄ το Β΄ το Γ΄ μα αυτά είναι ωραία κόλπα για να πας να αγοράσεις πολλές φορές την αρρώστεια μέσα σε χρυσόχαρτα και σελοφάν.
Σου λεν πόσο ακριβή είναι η τροφή σου και σε σπρώχνουν στις κάψουλες των πειραμάτων, αυτές που θα σε κάνουν υπερ ήρωα σε τι;;;;
Έτσι θέλεις ένα ευρώ για την κάψουλες των νεφρών , δεύτερο ευρώ για της κοιλιάς, τρίτο για των ποδιών, και των , και των και των, των, και πάει το μεροκάματο και αφού σου πάρουν το μερικάματο μετά σου πασάρουν ότι αυτά δεν αντικαθιστούν τη σωστή διατροφή γιατί μεταξύ μας αυτά, η σωστή διατροφή με όσπρια, χόρτα, φρούτα πάντα εποχής είναι αυτή που θα σε κρατήσει γερό και δυνατό. Και το κρέας την Κυριακή με ένα ποτήρι κρασί όλη η οικογένεια γιατί όχι και ένας φίλος η μοναχικός άνθρωπος;; Βέβαια αυτά είναι απλές συνταγές των προγόνων της σοφίας και της επιστήμης, της πραγματικής επιστήμης και όχι της επιστήμης του κέρδους. Υπάρχει και η επιστήμη η πραγματική μα αυτή δεν συμφέρει δεν έχει κέρδος.
Θυμάστε με πόση περιφρόνηση μιλούσαν για τα μαντζούνια της γιαγιάς;
Σήμερα μας τα δίνουν σε κάψουλες για να είμαστε γεροί. Σήμερα δεν μας αφήνει η ενημέρωση να στραφούμε στα παλιά δοκιμασμένα, αυτά δεν έχουν χρήμα. Χρήμα θα δώσουν όταν μπουν σε κάψουλες ή χαπάκια. Τότε όιμως δεν θα είναι εδώ η γιαγιά με τα μαντζούνια της.

Οι ειδήσεις .όμως που είναι;

Δε μπορεί λες, κάπου εδώ είναι οι ειδήσεις και γυρίζεις τις σελίδες και γυρίζεις και ειδήσεις. Και βλέπεις πως είναι τα σχόλια και οι βλακείες της κεφαλής των αγράμματων συντακτών. Υπάρχουν και οι άλλοι μα πως και που να τους βρεις, αυτοί δεν φέρνουν χρήμα.
Α΄εδώ μέσα στα χρώματα κερδίζεις ένα ευρώ για τούτο ένα για κείνο αν αγοράσεις 20 ευρώ πράγματα.
Είδηση σε μεγάλη εφημερίδα, είδηση διαφημιζόμενη μάλιστα, είναι η δήλωση μιας κυρίας, εγώ ήμουν πιστή και δεν με πίστεταν.
Αλήθεια, ποιον ενδιαφέρει τι έκανε η κυρία με στην προσωπική της ζωή;; Αν την πίστευαν ή όχι. Κουβέντες του κώλου. Αυτές έχουν πέραση.Αυτές μας πασάρουν για ειδήσεις.
Ψάχνεις για ειδήσεις και πολλές φορές αντί για ειδήσεις σοβαροί υποτίθεται δημοσιογράφοι σου πασάρουν την πλευρά της δυστυχίας των προσφύγων βλέπε λαθρομεταναστών.Αληθινές!!!
Ειδήσεις, όχι δεν θα βρεις, θα βρεις την προπαγάνδα των ΜΚΟ που κερδίζουν λεφτά με ουρά και τα βάζουν στα εξωτερικά γιατί που να τα βάλουν σε μια χώρα που την έβαλε η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της σε κάπιταλ κοντρόλ;
Ειδήσεις λοιπόν δεν υπάρχουν, γιατί δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι. Αν υπήρχαν δημοσιογράφοι, τότε θα έπρεπε να τρέχουν στους πολέμους, αυτούς με τα πραγματικά όπλα. Με πραγματικά πυρά και με όπλα οικονομικά που εδώ ο εχθρός είναι πιο καλά οργανωμένος και οι όποιες ειδήσεις είναι αυτές που θέλουν να μάθουμε.
Αλήθεια, τι γίνεται σήμερα στη Λιβύη μια χώρα πολύ προχωρημένη σύμφωνα με τη θρησκεία της και τους κανόνες του ισλαμισμού, μια χώρα πλούσια, με χαλίφη τον εχθρό και φίλο του πολιτισμένου κόμου, τον Καντάφι..
Έφαγαν τον Καντάφι που ήταν εχθρός τους, και μετά φίλος τους, και ξανά εχθρός τους.
Τι γίνεται σε αυτή τη χώρα σήμερα;;;;Ποιες ειδήσεις έχουμε; Πόλεμος σφαγές δυο τρεις Κυβερνήσεις μα ποιον νοιάζουν αυτά. Ο πλούτος της χώρας θα περάσει στα χέρια των πολιτισμένων άντε που θέλει και η Φατμέ μετάξι. Αμ ή Φατμέ έτσι έμαθε να ζει, με μετάξι και σκλαβιά.
Δεν της αλλάζεις τη ζωή με τον πόλεμο όχι της την αλλάζεις με σχολεία τιμώντας τον πολιτισμό της.
Εσένα το μόνο που σε νοιάζει είναι το χρήμα και όπου τρέχει αίμα αποκτάς πολύ χρήμα. Χρειάζεσαι καινούρια σκλαβοπάζαρα, καινούρια όπλα, δοκιμές.
Ιράκ, μια άλλη χώρα φίλου και συνεργάτου που έγινε εχθρός, γιατί σήκωσε κεφάκλι, και με ψεύτικες ειδήσεις έγινε κρανίου τόπος η χώρα του καθώς περνούσαν τα θηρία των αμερικανικών οπλικών συστημάτων και έθαβαν το στρατό της δύσμοιρης χώρας στα λαγούμια της Ερήμου. Και κείνος λάφυρο υψώθηκε στο παλούκι.
Του άξιζε, δεν του άξιζε, τι να σας πω. Ύστερα από πολλά χρόνια κάποιοι θα μάθουν την αλήθεια.
Αφγανιστάν, χώρες της Αφρικής και τέλος η Συρία.
Χώρα μαγική, εκεί συνυπήρχαν όλες οι θρησκείες όλοι οι λαοί. Ήταν όμως ο άρχοντας αφέντης κληρονομικός. Δεν είχε λέει δημοκρατία και με πουλημένα τομάρια, θέλησαν θέλησαν όχι να επιβάλλουν τη δημοκρατία, επιβάλλεται η δημοκρατία;;;;Απλώς ήθελαν να επιβάλλουν τη δική τους δικτατορία των δρόμων του πετρελαίου.
Εκεί τα βρήκαν σκούρα. Βλέπεις εκεί υπήρχαν συμφέροντα και της Ανατολής έτσι δεν άφησαν τη Δύση να αλωνίζει.
Ετσι άναψαν τη φωτιά στην Ουκρανία μα δεν τους βγήκε, αλήθεια ξέρετε ακούτε τι γίνεται σήμερα στην Ουκρανία;;;;
Και οι φωτιές του πολέμου καίγανε. Και οι πράκτορες όλων αλωνίζανε τις χώρες. Και τι να κάνουν που να πουλήσουν τα όπλα τους λογάριαζαν, είναι πολλά τα λεφτά. Ήταν και κείνο το αν δεν μειωθεί ο πληθυσμός της γης κατά το 1/3 δεν μπορεί να τραφεί.Έτσι έγραφαν οι αμερικάνικες εφημερίδες αυτές γνωρίζουν τα μελλούμενα.
Έτσι μαζικά σκέφτηκαν να κάνουν ένα στρατό από όλων των φυλώντα παιδιά, να τα ποτίσουν φαρμάκι [ ουσίες ποιος ξέρει ] και να τους δώσουν το όραμα του πλούτου. Έτσι τους έστειλαν να σφάζουν να κομματιάζουν και τα ΜΜΕ τρομάρα τους, να είναι εκεί για να μας δείχνουν τις φρικαλεότητες αληθινές ή ψεύτικες.
Μετά ήρθαν οι μέλισσες; Όχι οι πρόσφυγες ήρθαν σε πολλαπλάσιους αριθμούς για κάποιο σκοτεινό σκοπό τους έφεραν, θα δούμε..
Και ύσερα ήρθαν τα χτυπήματα στις χώρες του πολιτισμού, Γαλλία και Βέλγιο.
Και τα πρόβατα έβαψαν τα προσωπά τους με τη Γαλλική σημαία μα όχι με τη βελγικά.
Βλέπεις στο Γαλλικό Κογκό καλοπερνούσαν οι ιθαγενείς, στο Βελγικό όχι. Εδώ παιζει ποιος πληρώνει τι και ποιον.
Και το παραμύθι συνεχίζεται. Και ο πόλεμος επίσης. Και οι ειδήσεις στις εφημερίδες μας στα ΜΜΕ είναι ο Παπασταύρου. Στην πυρά αυτός και οι παρέες του. Αλήθεια όμως, αυτό που μας καίει σήμερα είναι ο Παπασταύρου και οι Παπασταυρου του κόσμου;; Το τι γίνεται στον σημερινό κόσμο και τι ετοιμάζουν για την πατρίδα μας οι ευρωπαίοι του φρικτού καιρού, της αναβίωσης της πυράς του μεσαίωνα, που πάνω της έκαψαν την Ζαν Νταρκ και που πάνω της έκαψαν κάθε φρέσκο πνεύμα, κάνοντας σκοτεινή ακόμα και την στοργική εικόνα του Θεανθρώπου Χριστού μας. Αυτός είπε δώστε συχώρεση, αγαπάτε, [ δωρεάν ελάβατε δωρεάν δώτε,] αυτοί όμως αυτό το έκαναν συχωροχάρτια και φωτιές για τους επιστήμονες πως να ξεχάσεις εκείνο το και όμως κινήται; Αυτους τους αιώνες ζούμε σήμερα.
Σήμερα που ο κόσμος φλέγεται και που τη φωτιά προσπαθούν να τη φέρουν στη χώρα μας, όλοι οι δημοσιογράφοι κάνουν κάνουν τους κουφούς και τους τυφλούς.
Υπάρχουν και οι θεατρίνοι, που μέσα από την καλλιέργεια του φόβου, θα κερδίσουν χρήμα που θα το βάλλουν στις λίστες των ληστών του μέλλοντος, οι ίδιοι είχαν λογαριασμούς και στις λίστες Λαγκαρντ κλπ. του παρόντος
Μα και ότι διαβάζεται από όποιον και αν προσφέρεται δωρεάν, ψάχτε το πολλές φορές, γιατί και από εκείνα πολλά είναι παιδιά της μαύρης προπαγάνδας.
Και τι να κάνουμε. Παίρνουμε πληροφορίες από πολλά μέσα μα δεν τις καταπίνουμε τις βάζουμε κάτω από το φακό τι είναι ποιος γιατί και στέκει; Τι κρύβει, ποιος λέει, τι λέει, γιατί το λέει;;;
Ξυπνάμε από το λήθαργο της προπαγάνδας που γίνεται μέρα νύχτα, από τα χαζοκούτια των όποιων σταθμών. Μη ξεχνάτε βκέποντας πως ότι βγαίνει και ότι σας λένε δεν είναι είδηση μα καλοπαιγμένη προπαγάνδα που κομίζει από τους κομιστές των κομμάτων τις ειδήσεις τους, από τους εμπόρους την πραμάτια τους, και όχι τις ειδήσεις τις πταγματικές. Η ΕΣΤΙΑ μια παλιά εφημερίδα με ποιότητα δεν αγοράζεται. Δεν έχει κουτσομπολιά και η ζωή μας περιφέρεται γύρω από τη λάμψη ή τη διαφθορά του κόσμου λες και μεις δεν είμαστε μέρος του.
Φίλοι μου σκέψεις απλές σας γράφω γιατί δεν μπορώ να σας γράψω πραγματικές ειδήσεις. Για να το κάνω αυτό έπρεπε να έχω ανθρώπους να μου δίνουν τις ειδήσεις και έπρεπε να τους πληρώνω.
Δεν έχω χρήματα και έτσι η εφημερίδα μου είναι πολύ φτωχή. Όμως ποτέ δεν θα σας προδώσει. Πάντα θα σας λέει την αληθεια γιατί ο Ιδρυτής της, αείμνηστος Χρήστος Θωμάς για τούτο την Ίδρυσε και όχι για δόξα ή χρήμα.
Γνώριζε καλά πως όσο εφήμερη είναι η ζωή μας τόσο εφήμερα είναι όλα.
Καλημέρα σας, με την ελπίδα να ξυπνήσουμε όλοι οι λαοί της γης, και να ζήσουμε την προτροπή του ύμνου της γέννησης του Θεανθρώπου, αυτόν που έψαλαν οι άγγελοι – και επί γης Ειρήνη, εν Ανθρώποις ευδοκία
Αμήν.
Αλεξάνδρα Παυλίδου Θωμά.

Comments are closed.